Dierenvrienden blazen verzamelen in de Brielpoort

Ter gelegenheid van de werelddierendag organiseert de vzw 'Dier onder Dak' een evenement in de Brielpoort, op zaterdag 4 oktober vanaf 18u30. Het wordt een eetfestijn met livemuziek (orkesten Cumber en Moonlight Shadows) en een dansfeest. Kaarten kunnen worden besteld via [email protected] of het telefoonnummer 0497 43 86 20.
'Dier onder dak' werd opgericht op 14 september 2007 en is actief in Deinze en Zulte. Men organiseerde reeds een kerstmarkt met kerstboomverbranding in Zulte en een ontbijt- en pannenkoekennamiddag in het Brielpaviljoen. Heel wat leden van de kerngroep zetten zich al langer in voor het dierenwelzijnsbeleid en werkten bijvoorbeeld zijdelings mee aan het zwerfkattenproject in Deinze en Zulte.
De vereniging fungeert echter vooral als een dierenasiel in de streek. Men probeert opvang te verschaffen aan gedumpte honden, kittens en volwassen poezen en deze nadien te plaatsen. Meer informatie op bijgevoegde websites.
http://www.dieronderdak.be/
Tekst: Stefaan De Groote

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...