België behaalt brons op het WK acrogym

Op het WK acrobatische gymnastiek in Glasgow heeft België brons behaald in het teamklassement. Het team met het meisjespaar Florence Henrist-Tatjana De Vos (Sportac Deinze), het gemengd paar Julie Van Gelder-Menno Vanderghote (Wild Gym-Sportac Deinze) en het meisjestrio Soen Geirnaert-Maaike Croket-Corinne Van Hombeeck (Acro Pro Gymnastics Puurs) verzamelde 40 punten. Rusland won met 49 punten, Groot-Brittannië tweede met 44 punten.
Zondagnamiddag turnen de drie teams de finale. Het is van 2002 geleden dat er nog een Belgisch acroteam een WK-medaille won.

Tekst: http://www.glssport.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...