Internationale springervaring in Tsjechië

DeinzeDe trampolinespringers van Sportac Deinze namen deel aan de 36ste editie van “Friendship Cup”. Een internationale wedstrijd die plaatsvond in het Tsjechische Klado. 14 nationaliteiten waren hier vertegenwoordigd.

Deze wedstrijd was voor onze springers een mooie eraring om zich internationaal te meten. Het aantal deelnemers was heel hoog in elke categorie waardoor het behalen van een finaleplaats zeer moeilijk was. Toch kon Ben Van Overberghe kon in de categorie “jongeren jongens” een finaleplaats in de wacht slepen. Uiteindelijk werd Ben knap zesde met 85,70 punten.

Stefanie De Paepe werd 29ste met 44,20 punten bij de junioren meisjes. Kira Heyde en Lauren Verleysen werden respectievelijk 27st en 29ste bij jongeren meisjes.

foto: Trampolinegymnasten: Lauren Verleysen, Kira Heyde, Ben Van Overberghe en Stefanie De Paepe.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...