Jan Filliers verongelukt in Egypte

Volgende bericht staat vandaag te lezen op de website van verschillende belgische kranten

Bij een busongeluk in Egypte zijn zes Belgische toeristen omgekomen. Meester-stoker Jan Filliers -van de gelijknamige jeneverstokerij- is een van de slachtoffers. De bus was op weg van Aswan, in het zuiden van het land, naar Abu Simbel, waar twee tempels van farao Ramses II staan.

Jan Filliers is een van de dodelijke slachtoffers. Zijn vrouw en vier kinderen zouden ook gewond zijn, maar over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend. Volgens Buitenlandse Zaken raakten in totaal vier Belgen zwaargewond, negentien anderen lichtgewond.

Bij een busongeluk in Egypte zijn zes Belgische toeristen omgekomen. Dat meldt het plaatselijke persagentschap Mena. Het nieuws wordt bevestigd door Buitenlandse Zaken. Er zijn een tiental gewonden, waaronder enkele zwaargewonde personen, aldus François Delhaye van Buitenlandse Zaken. De VTB-VAB-reisbijstand spreekt van zes doden, vier zwaargewonden en 22 andere gewonden. Het ongeluk zou gebeurd zijn met een van twee bussen die op weg waren van Aswan naar Abu Simbel, een toeristische bestemming in het zuiden van het land. Eén bus zou daarbij gekanteld zijn. Het gaat om mensen die geboekt hadden bij reisbureau De Feyter in Hoboken en Amon Tours uit Deinze.

Lees verder op http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleID=DMF31102008_028

Zes Belgische toeristen omgekomen in Egypte
In de omgeving van Aswan, in het zuiden van Egypte zijn er vrijdag zes Belgische toeristen uit Hoboken en Deinze om het leven gekomen bij een busongeluk. 29 anderen raakten gewond. Dat meldt het Egyptische persbureau MENA.

Lees verder op http://www.gva.be/nieuws/buitenland/default.asp?art=24ea9a56-fc3a-4788-9b03-b17cfb9e1688#

Zie ook http://www.deredactie.be/cm/de.redactie/buitenland/1.407520

Website Amontours

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...