Concert in kerk van Sint-Martens-Leerne

Reeds voor de zesde maal organiseren de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze en de Stedelijke Cultuurdienst een reeks aperitiefconcerten onder de naam “Borrel-nootjes”.
Het concept blijft hetzelfde: een concert op zondagvoormiddag, vanaf 10u30, met achteraf een lekker drankje en dit allemaal gratis!

Op 30 november in de parochiale kerk van Sint-Martens-Leerne (nabij rondpunt) wordt het publiek verwend met de kamermuziek van het trio Eline Duerinck (cello), Valerie Vereecke (klarinet) en Alexander Vangaever (piano). Deze drie enthousiaste jonge muzikanten met een passie voor klassieke muziek brengen werk van Beethoven, Glinka en Brahms.
Na het concert wordt een aperitiefje aangeboden door het stadsbestuur van Deinze in zaal Oud Gemeentehuis te Bachte-Maria-Leerne.

Eén van de muzikanten Alexander Vangaever is overigens actief als pianoleraar in de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze en als pianobegeleider aan het Stedelijk Conservatorium van Brugge. Hij studeerde aan de conservatoria van Brugge en Brussel. 

Tekst: Stefaan De Groote

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...