Lekker tafelen op oudejaarsavond op Briellennium in Deinze

BriellenniumBriellennium, het oudejaarsavondfeest in de Brielpoort van Deinze, heeft in de loop der jaren tot ver buiten de Leiestad een stevige reputatie verworven. De duizenden trouwe bezoekers van het evenement maken er immers ieder jaar een onvergetelijk feest van! Dit jaar wordt al voor de tiende keer heerlijk getafeld en uitbundig gefeest tot in de vroege uurtjes. Ook voor deze jubileumeditie zetten wij uiteraard ons beste beentje voor! Zowel de Brielpoort als de tweede zaal krijgen een sfeervolle én feestelijke aankleding.

Briellennium start als vanouds met een volledig verzorgd 9 gangen diner en een koud en warm buffet. Voor deze ware culinaire verwennerij aan zeer democratische prijzen werken we al jaren samen met Sint-Christophe, die ondermeer ook de catering verzorgt van eerste klasse voetbalploeg Zulte-Waregem.

Briellennium

Voor het diner, dat van start gaat om half acht, betaal je € 74 per persoon. Voor het buffet verwachten we je vanaf half negen. Hiervoor is de prijs € 54 per persoon. In beide formules zijn aangepaste wijnen, waters én toegang tot de feestnacht inbegrepen.

Ook dit jaar zijn enkele nieuwigheden voorzien. Zo wordt iedereen die meetafelt op Briellennium verwelkomd door een heuse hofmeester. Diegenen die het buffet gebruiken kunnen, zolang het aantal beschikbare plaatsen het toelaat, bij reservatie kiezen tussen zaal 1 (party hits) en zaal 2 (classic hits).

Briellennium

Sedert 12 oktober, de 1ste dag waarop kon ingeschreven worden voor het diner of het buffet, zijn ondertussen al meer dan 500 plaatsen ingenomen. Gelet op onze ervaring van voorgaande jaren, is het aangewezen om tegen uiterlijk 7 december te reserveren. Het aantal plaatsen voor diner en buffet is nu eenmaal beperkt.

Reserveren voor het diner of het buffet kan telefonisch op 09 380 80 90 of via de website http://www.briellennium.be. Op deze website vind je alle bijkomende informatie, sfeerbeelden van vorige edities,… en geven we ook suggesties voor overnachtingsplaatsen in de regio.

Briellennium

Briellennium

De feestnacht
Fuifnummers die niet in de regio Deinze wonen kunnen via www.briellennium.be tickets bestellen voor de feestnacht. Die start op oudejaarsavond om 23 uur. In Deinze zijn tickets te verkrijgen bij platenzaak Freeez en bij kopiecenter Carpa. In Oudenaarde is het voorverkoopadres Music House.

Met feestbus 10 van De Lijn naar Briellennium
Briellennium is opgenomen in het traject van De Lijn Oost-Vlaanderen voor oudejaarsnacht. Feestbus 10 vervoert feestvierders van Gent–Korenmarkt, met tussenstops in Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem en Astene, naar de Brielpoort en terug.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...