TTC Knal

TTC Knal Deinze staat voor een behoorlijk zwaar weekend, tot nu het zwaarste in zijn supergeschiedenis. De mannen van knal hebben al voor hete vuren gestaan maar dit weekend tart alle verbeelding.
Naast alle wedstrijden in de provinciale afdelingen en in nationale afdelingen bezet TTC Knal zowel zaterdag als zondag zaal ten Hove aan de Nieuwstraat te Deinze. Er zijn dit weekend maar liefst 4 punten te pakken voor het jonge team. Normaal gezien trad Knal zaterdag in het stijdperk met Citibank Virton en daarmee was de kous af. Dit is wel sneller geschreven dan gedaan maar daar komt het toch op neer. Meer dan een wedstrijd in superdivisie spelen is eigenlijk geen gewoonte. Echter door omstandigheden was de opstelling van Cedric Nuytinck en Ludovic Bierny op 5 december tegen Hasselt niet mogelijk. Zij vieren de komst van de Sint in Finland bij de kerstman. De VTTL selecteerde beide toppers voor de Finse open die in die periode doorgaan. De zoektocht naar een nieuwe datum, spelen zonder beide youngsters is voor TTC Knal zeker geen optie, eindigde op zondag 23 november 2008 om 16u00. Dan zullen zij voor de tweede maal in een weekend de strijd in super aangaan. Op zondag geven zij Stagg Hasselt partij.
Voor Knal zijn dit twee belangrijke wedstrijden aangezien de mogelijkheid van de play-offs er nog steeds in zit. Het spelen van de play-off zou al heel wat rust in de ploeg kunnen brengen. Maar goed zondag rond een uur of acht weten we meer.
Als het allemaal van dicht wil bijmaken, twee dagen toptafeltennis na mekaar in de regio maak je niet elk jaar mee, verwachten we u op zaterdag 22/11 vanaf 19u30 en zondag 23/11 vanaf 15u30 in het zaal ten Hove, Nieuwstraat te Deinze (Astene).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...