Tweedehandsbeurs Sint-Hendrik Petegem

Na het grote succes van vorig jaar, organiseert de ouderraad van Sint-Hendrik Petegem opnieuw een tweedehandsbeurs voor kindermateriaal. De verkopers zijn ouders en leerlingen, in het bijzonder de zesdejaarsleerlingen. Iedereen die kwaliteitsvolle kledij, fietsjes, boeken, boekentassen, een kinderwagen, … voor weinig geld wil kopen, moet zeker eens komen kijken. Of wat dacht u van wat extra sinterklaasspeelgoed voor uw kinderen? Tussen het rondsnuisteren door, kan u genieten van een drankje of een stuk taart in de bar.

De beurs vindt plaats op zondag 23 november in de sport- en eetzaal van de school in de Oostkouterlaan 7, tussen 14.00 uur en 17.00 uur. De opbrengst van de drankverkoop en het inschrijvingsgeld van de standhouders wordt geïnvesteerd in projecten die rechtstreeks de leerlingen ten goede komen. Dit jaar sponsort de ouderraad vooral het project van de zes nieuw te bouwen  kleuterklassen.

We wensen iedereen die komt verkopen of kopen, veel succes toe, want veel spullen verdienen echt een tweede kans.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...