Jeugdschrijfster Tine Mortier op bezoek in de bibliotheek

Yvan Van Durme van de cursus Literaire Creatie (Academie Deinze) en de Bibliotheek hebben Tine Mortier uitgenodigd. Zij is bij de jongste lezers bekend als auteur van de boeken met Zoeperman in de hoofdrol. Ook haar andere boeken als Bruin!, De 6de dag en Zot konijn, hebben de weg naar een ruim lezerspubliek gevonden.

Haar drukke beroepsleven bestaat uit schrijven, voorlezen, lesgeven en optredens verzorgen voor kinderen. Toch wil ze de tijd nemen om over haar werk als schrijfster te komen praten op woensdag 26 november 2009 om 19u in de bibliotheek van Deinze.

Inschrijven vooraf moet wel en kan via [email protected] of op het telefoonnummer 09/ 381 96 40.

www.tinemortier.be 
tekst: Stefaan De Groote

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...