Zware brand te Deinze

Deze morgen heeft een zware brand de stationsbuurt te Deinze geteisterd, van café 't center staan alleen nog maar de gevels recht.  De brand brak uit rond 2u30 deze morgen, na een ontploffing achterin het gebouw. Het vuur verspreide zich razendsnel en dreigde over te slaan naar de aanpalende woningen, dat kon nog net door de brandweer vermeden worden. De horecazaak links en het copycenter Carpa rechts liepen enkel water- en rookschade op.

De eigenaar diende met een ladder gered te worden van de eerte verdieping, wegens de rookontwikkeling werden enkele woningen in de buurt ontruimd, deze mensen werden tijdelijk ondergebracht in de stationshal.

Sample Image

Sample Image

Sample Image

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...