Dodelijk ongeval E17

De 42-jarige Peter Callaerts uit Deinze (Astene) is in de nacht van woensdag op donderdag ingereden op een botsabsorbeerder en ter plaatse overleden. Een botsabsorbeerder is een botskussen dat aan de achterkant van een vrachtwagen gemonteerd is om een rijdende auto tot stilstand te brengen om de wegenwerkers te beschermen. Twee rijstroken werden afgesloten tussen Kruishoutem en Zwijnaarde, en dat in beide richtingen. De man uit Deinze had de botsabsorbeerder op de middenrijstrook in de richting van Kortrijk te laat opgemerkt en is er aan volle snelheid op ingereden.

Sample Image
Foto: www.Ronnydecoster.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...