Notses For Life

De  Droge Geroosterde Notses en Jeugdhuis Brieljant steunen Studio Brussel in hun opzet om geld in te zamelen ten voordele van de projecten van Het Rode Kruis voor moeders op de vlucht voor oorlog en geweld. Met een groot optreden “Notses For Life” willen ze hun steentje bijdragen in de grote Studio Brussel actie en de mensen aanzetten om in de kerstperiode ook eens te denken aan anderen die het minder goed hebben.

De Droge Geroosterde Notses bestaande uit zanger Hannes Careel, gitarist Tim Verleyen en Bassist Kurt De Schepper, houden ervan de mensen te entertainen met een vleugje muziek en humor. Met een repertoire van eigen Nederlandstalige nummers en enkele, lichtjes aangepaste covers zullen zij uw hart verwarmen op een koude wintermiddag en dat allemaal ten voordele van het goede doel. 

{youtube}VKoIDF7DwAo{/youtube}

Tomas De Soete en Siska Schoeters, twee van de drie Studio Brussel presentatoren die in het glazen huis zullen zitten hebben zich alvast geuit als grote fan van de Notses. Zo vindt Siska het zeer belangrijk dat iedereen de “Droge Geroosterde Notses” uitchecken, voor een plaatselijke cameraploeg schreeuwde ze onder andere volgende woorden  “Uit de weg allemaal, Droge Geroosterde Notses… echt goed ze!”. 
Ook Tomas was sterk onder de indruk na het zien van een optreden van de Notses. Hij hemelde de Notses op met volgende woorden: “Van alle bands ter wereld, en dan heb ik het zelf over bands als The Beatles en The Stones, blijven eigenlijk de aller-strafste de Droge Geroosterde Notses”. Tot hoever deze woorden allemaal spontaan uitgesproken waren is echter wel een vraagteken.

Zondag 21 december is de datum die u nu onmiddellijk mag aanstippen in uw agenda. Voor een klein bedrag van 4 euro kan u om 17 uur genieten van een zalig kerstoptreden en zo ook uw steentje bijdragen in de “Notses For Life”-actie. Met een glaasje Glühwein en een stukje cake genieten van live muziek, een goed doel steunen was nog nooit zo plezant! De opbrengsten van de avond gaan integraal naar Music For Life!
 
"Graag zouden we zoveel mogelijk geld inzamelen met onze actie en we hopen dan ook op een massale opkomst op onze Notses For Life actie.” Zegt Kastanje-notse Hannes. “We zouden het ingezamelde geld dinsdag 23 december aan het glazen huis persoonlijk gaan afgeven met onze gitaar bij de hand om daar live onze cover van Greenday met aangepaste titel
-Siska’s time of her life- speciaal voor Siska te spelen.”  

Notses for Life, allen daarheen!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...