GLOW is een dansgroep van ex-topturners die op een creatieve manier hun passie verder zetten. Ze maken artistieke shows voor een breed publiek in een combinatie van dans en acrobatie. Onder Sportac vindt Glow een nieuw kader om hun activiteiten te organiseren.

Glow is de perfecte aanvulling binnen het aanbod van Sportac '86 Deinze. Het is een opvangnet voor topturners na competitie én het biedt de opportuniteit om de uitstraling – van de turnsport en uiteraard ook de club – op een alternatieve manier te vergroten.

{youtube}ox2PU9gE-WY{/youtube}

Sportac '86 Deinze staat gekend voor het hoog kwalitatief wedstrijdniveau in de verschillende turndisciplines. Deze gymnasten zijn hét visitekaartje voor Sportac op talrijke shows en demonstraties in binnen –en buitenland. Het demonstratie aanbod van Sportac vergroot dankzij de komst van Glow. Dit team verwerkt de turnsport in choreografieën en legt de nadruk op het showgehalte. Naast enkele bestaande creaties, maakt Glow ook shows aangepast aan de noden de klant. Dit kan variëren van deelname in toneelstukken tot het brengen van een gepersonaliseerde dans voor een bedrijfsevent.

Delen op: