Ring rond Deinze, wie droomt er niet van?

Het verkeer in Deinze voor wie is het nu geen ergernis als je tijdig ergens moet zijn? Tegenwoordig doe je er goed aan om een toertje om te rijden om toch op tijd op je bestemming te zijn. Mensen van Petegem die naar de Colruyt willen, nemen de weg via de Poelstraat en vervolgens de Kouterlosstraat om de Kortrijkstraat en Gentstraat te kunnen vermijden. Een ring rond Deinze wie droomt er niet van? Hieronder de R-Deinze.

Ring Deinze
Met dank aan Googlemaps voor de foto

Op facebook is nu ook een groep “Minder verkeer in Deinze…en vlug! Al genoeg tijd verloren in de files!!
Klik hier voor de facebook groep.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...