Topturnen in Deinze

Op zondag 18 januari organiseert Sportac 86 Deinze haar jaarlijks clubkampioenschap. Een unieke wedstrijd waarbij 4 disciplines op hoogstaand niveau aan bod komen. Acrobatische gymnastiek, tumbling, trampoline en rope skipping.

Acrobatische gymnastiek: Deze afdeling kent een enorme groei en de harde inzet van de trainers loont! Afgelopen jaar werden we bekroond door de federatie als ACRO club van het jaar. Uiteraard zijn onze topsportgymnasten de blikvangers tijdens dit event. We zien oa het duo Tamara De Vos – Florence Henrist die paar maanden terug ZILVER behaalden op de
wereldkampioenschappen. Naast onze toppers staat er heel wat nieuw talent op de vloer.

Trampoline: De trampolinegroep is een team van jonge gymnasten, die tot de Belgische beloftevolle jongeren behoren. Het is uitkijken naar onze Belgische kampioenen Ben en Thomas Van Overberghe.

De Tumbling afdeling werd door de Gymfederatie bekroond. Eind december ontvingen we de prijs van tumblingclub van het jaar. Steffy Cools ging met de prijs 'tumbler' van het jaar. Zowel de trampolinespringers als tumblers hadden reeds vorige week hun eerste provinciale voorronde. We behaalden 7 medailles.

Last but not least kan je ook onze skippers aan het werk zien. De skippers hebben hun individuele wedstrijden achter de rug, maar een nieuwe reeks teamwedstrijden staan voor de deur.
De wedstrijd vangt aan om 9u en prijsuitreiking is voorzien omstreeks 13u30. Iedereen is van harte welkom om officieel de start van het nieuwe wedstrijdseizoen in te zetten!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...