2 X Goud op internationale ACRO wedstrijd te Oekraine!

Van 23 tot 28 februari namen de Sportac – topsportgymnasten deel aan “Stars Above the Boug River” De 18e editie van dit internationaal ternooi te Oekraïne was goed voor 20 deelnemende landen met 300 tal gymnasten. 3 topsportgymnasten van Sportac Deinze namen hieraan deel.

Florence Henrist en Tatjana De Vos behaalden de eerste plaats in de categorie “meisjes paar senioren”. Menno Vanderghote en Julie Van Gelder konden eveneens de eerste plaats veroveren in de categorie “gemengd paar senioren”. Een zeer verdienstelijke prestatie met hoge puntenscores.

De sportac – topsportgymnasten zijn in volle voorbereiding van de World Games. De World Games zijn de olympische spelen voor niet-olympische sporten en gaan door deze zomer.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...