Missen in Deinze met lintje

Soiree1954 op zaterdag 4 april 2009 in de Brielpoort te Deinze
Soire 1954

Deinze was onlangs in de ban van een veertigtal vreemde roze vrouwen die her en der in het straatbeeld opdoken. Mannen probeerden hen ten dans te vragen, vrouwen waren dan weer jaloers op hun fabuleuze éénkleurige outfit. Niemand wist echter waar deze vrouwen vandaan kwamen of wat ze betekenden.

De dames kregen op dinsdag 10 maart eindelijk waar ze al lang recht op hebben: hun miss-lintje, dat meteen duidelijk maakt waar het hier om gaat. Geen Belgische driekleur met daarop Miss Belgian Beauty, noch de naam van een andere inhoudsloze verkiezing. Wel een lint met daarop: Soiree 1954 op zaterdag 4 april 2009 in de Brielpoort te Deinze. Een navraag bij de leiding van KSA-VKSJ Deinze-Astene leert ons dat alle dames die avond aanwezig zullen zijn op de vijfde editie van deze fuif.

Brielpoort  
Strengere brandveiligheidsnormen dwongen de jeugdbeweging om voor hun jubileumeditie de vertrouwde stek in Astene te verlaten en naar de Brielpoort te trekken. Men blijft echter trouw aan het beproefde concept: De chic van de jaren vijftig doen herleven qua sfeer en uitstekende hedendaagse muziek. Daarvoor rekent men dit jaar op de catchy beats van o.a. Geht's Noch? en Laston&Geo, gekend van op Studio Brussel. Kaarten kosten vijf euro in voorverkoop en zijn te verkrijgen in de Freeez en bij de leiding van KSA-VKSJ Deinze-Astene.

Meer info: http://www.soiree1954.be/ of http://www.ksadeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...