Trapauto’s van start tot finish

Trapauto's wie heeft er vroeger niet met gereden, of noemden we het een go-cart… het zou zonde zijn de verzameling trapauto's van Torck go-carts te noemen, de pracht van deze trapauto's vind je nu niet meer terug in de moderne go-carts.

Peter Van Veirdegem kwam op een zekere dag thuis met een oude trapauto van Torck, hij en Katrien Lingier waren direct verkocht aan het wagentje en zochten alle info op van het merk, dit was de start van hun imposante verzameling trapauto's.
De verzameling bevat bijna alles van de modellen van eind 1800 tot 1971, dit van affiches, catalogen tot de wagentjes zelf.

 Torck Trapauto's

Met trots stellen zij dan ook de tentoonstelling "Torck trapauto's, van start tot finish" voor, die doorgaat in het nationaal speelgoedmuseum van Mechelen. De Tentoonstelling gaat van start op zaterdag 29 maart en loopt vijf maanden lang tot 30 augustus, dit toont in exclusiviteit hun privé tentoonstelling.
http://www.torck-trapauto.com/http://www.speelgoedmuseum.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...