Nacht van de duisternis in Deinze

Zaterdag 28 maart is het terug zover de Nacht van de duisternis,  je kan dan genieten van de rust die de nacht kan uitstralen. De activiteiten van de regio Deinze gaan door op het domein De Ceder in Astene. In samenwerking met de Astronomische Vriendenkring van Vichte wordt een sterrenkijkavond georganiseerd . Verschillende kijkers zullen opgesteld zijn om Saturnus, Maan, enkele sterrenhopen en nevels waar te nemen. Aandachtstrekken is hierbij zeker de Scientific Astronomical Mobile, een mobiele sterrenwacht die uitzonderlijk van de partij zal zijn. Er zijn ook geleide nachtwandelingen van Natuurpunt, voor de kinderen is een aangepaste wandeling voorzien.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...