De speelstraat in Deinze

De SpeelstraatNaar jaarlijkse traditie organiseert de Deinse jeugdraad de Speelstraat dit in samenwerking met de Stedelijke Jeugddienst en de Deinze jeugdbewegingen. Dit initiatief vindt plaats in de Tolpoortstaat. Deelname is gratis.

Er is nood aan speelruimte in iedere stad, ook in Deinze, daarom vragen de jongeren aandacht voor goed onderhouden speelpleinen, nette en veilige lokalen voor jeugdbewegingen en de vakantiewerking, en niet in het minst voor verkeersveilige wegen.

Alle kinderen zijn deze namiddag welkom in de Tolpoortstraat. Het slotmoment om 16u30 is het Poppentheater Padjal "De Vrienden van Maurice"

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...