Gouden medaille in Denemarken door Sportac Deinze

Sportac HaslevDe trampolineafdeling trok afgelopen weekend naar HASLEV te Denemarken voor de deelname aan de 31ste editie van Scandinavian Open 2009. Een voltreffer voor de Sportac-gymnasten. We keerden huiswaarts met een gouden medaille.

Bij de jongeren jongens kwam Ben Van Overberghe aan de start. Met knappe reeksen raakte hij in de finale. In de finale kon hij de zenuwen in de hand houden en behaalde GOUD.

Thomas Van Overberghe die deelnam aan zijn eerste internationale wedstrijd, heeft bewezen dat hij op het internationale circuit kan meedraaien. Hij belandde op een 6e plaats.

In de categorie jongeren jongens heeft Lauren Verleysen de smaak van internationale competitie te pakken. Na de voorrondes stond zij op de derde plaats. Na een zenuwslopende finale, eindigde Lauren net naast het podium op de 4e plaats met 2 tienden verschil van de bronzen medaille.

Dit jongerenteam is beloftevol voor de toekomst.