GOUD voor Sportac Rope Skipping Deinze te Engeland

Op 28 maart trokken de Sportac Rope Skippers naar Engeland voor de National Britisch Team Championships. Een internationale ervaring die de skippers niet snel zullen vergeten.

In de categorie 15 tot 17 jarigen kwamen 2 sportac-teams aan de start. Het team Sportac 3 bestaat uit volgende skippers: Justine Carlier, Michelle De Clercq, Lieselot Rogghe en Siel Van Renterghem. Dit team behaalde knap de gouden medaille met 2380 punten. Ellen Croo, Louise Dugardein, Kyra Lemeire, Eva Meersseman en Jasna Vanoutrijve namen deel in dezelfde categorie onder de naam Sportac 1. Zij behaalden de 4e plaats met 1731 punten.

Ook in de categorie + 18 jarigen was er een Sportac team vertegenwoordigd. Dit team bestond uit Julie De Bo, Kim Desloovere, Jolien Moerman, Els Van Braeckel en Lotte Van de Velde. Zij behaalden de 8ste plaats.

 Sportac Deinze

Foto: team sportac 3: Justine Carlier, Michelle De Clercq, Lieselot Rogghe en Siel Van Renterghem.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...