Het nieuw stadhuis van Deinze…

…er is al veel over geschreven maar hoe zal het er nu echt uitzien. Wij konden de drang niet weerhouden om zelf met pen en papier wat schetsen te maken en dit even voor jullie uit te werken.

Sample Image

Alle administratieve diensten zouden kunnen verhuizen naar het nieuwe stadhuis die net naast de Leie zou gebouwd worden. Wij gingen er vanuit dat het een open stadhuis moet zijn met veel glas. Er zal eenvoudig kunnen doorgewandeld worden door het stadhuis naar het museum en brielmeersen. Achter het stadhuis zou een groot terras kunnen voorzien worden voor recepties en allerhande culturele activiteiten dit met direct contact met de Leie, want dit is toch een belangrijk element in Deinze.

Sample Image

Sample Image

Ons eenvoudig ontwerp zal allicht niks zijn in vergelijking met de eerste ontwerpen van UAPS
Wanneer we de eerste officiële schetsen te zien zullen krijgen is dus nog afwachten, dit wordt allicht vervolgt. Hebben jullie nog ideeën stuur deze gerust door, we proberen deze misschien uit te werken.
Meer info ivm het stadvernieuwingsproject kan je hier nalezen http://www.thuisindestad.be/fb111iyie1043tzcc1ynob230.aspx

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...