Belgiumdigital maakte Deinze onveilig.

Afgelopen zaterdag 25 april streken de mensen van Belgiumdigital neer op ons grondgebied. Belgiumdigital mag gerekend worden tot een van de grootste communities van België/Nederland als over digitale fotografie gaat. Onlangs zijn ze zelfs een samenwerking aangegaan met "Shoot" een nieuw fototijdschrift.

Belgiumdigital

Belgiumdigital, gegroeid uit een uit de hand gelopen hobby van een paar vrijwilligers, startte de bescheiden website van Belgiumdigital in juli 1999. De groei was onwaarschijnlijk snel en explosief dat zag je aan de bezoekersaantallen.

Belgiumdigital

Op zaterdag 25 april werd verzamelen geblazen in het kasteel van Ooidonk voor de vergadering van Belgiumdigital VZW. Nadien werd de groep ingedeeld in 3 kleine groepen om hun fotografisch talent te kunnen botvieren. De eerste groep bleef in het kasteel en kon de pracht en praal bewonderen. Een andere koos voor de natuur, en wandelde in de omgeving van het kasteel. De culinaire groep stapte richting De Zwarte vos van chocolatier Bart Van Cauwenberghe.

Hieronder kan je een aantal impressies vinden.

Belgiumdigital

Klik op "Lees meer…" voor nog meer impressies…

Belgiumdigital

Belgiumdigital

Belgiumdigital

Belgiumdigital

Belgiumdigital 

Belgiumdigital

Belgiumdigital

Meer is er te vinden op het forum zelf van belgiumdigital: http://forum.belgiumdigital.com/f93/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...