Bert Van Poucke uit Deinze

Bert Van Poucke geboren en getogen Deinzenaar is tegenwoordig dagelijks te zien in Ter Zake 09 samen met Aron Wade. Bert is acteur, cabaretier, schrijver en regiseur, hij studeerde in Gent aan het conservatorium en was ook al actief in het NTG.
Na een paar televisieoptredens waagt hij zich samen met Aron Wade aan cabaret. In Ter Zake 09 het verkiezingsprogramma van Canvas sluiten ze het programma af met een satirisch filmpje, Ze laten de politiekers een poepje van eigen deeg ruiken met hun verschillende personages, zoals Jack Heitinga, Sippe Seppe, Franky Verkest, …

{youtube}E9yrrYfqm4A{/youtube}

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...