Kilar uit Deinze

Kristof Malfait 'Kilar', voor de kunstkenner uit de regio een bekende naam, maar voor de gewone Deinzenaar misschien onbekend. De zoon van kapper Pierre, dat zal misschien een belletje doen rinkelen. 

Kilar
Kilar laat zijn creativiteit volop los op schilderijen en objecten. Zijn schilderijen zijn modern, soms figuratief, dan weer abstract.  Soms in strak afgelijnde kleurvlakken en dan weer intuïtief op doek gezet.  Op die manier laat hij zich niet vastpinnen op een stijl en kan hij experimenteren met kleuren, materialen en dragers.

Kilar

Naast het grafische werk is er het Art Eco project:  enerzijds een zoektocht naar alternatieve energiebronnen en daarnaast een artistieke verwerking van achteloos weggegooid afval. In dit project zijn de esthetiek en de efficëntie van de objecten en prototypes ondergeschikt aan de bewustmaking  rond ecologie en het appel aan ieders verbeeldingskracht.
Binnenkort exposeert Kilar in St Martens Latem (zaterdag 20 en zondag 21 juni 2009). Meer info vind je op www.kilar.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...