Start van de inschrijvingen bij cvo Kisp Deinze

Vanaf maandag 18 mei kan het grote publiek zich inschrijven voor de opleidingen die in september starten bij het centrum voor volwassenenonderwijs Kisp.

Omdat bepaalde opleidingen zeer snel volzet zijn, houdt het centrum via zijn site bij wie interesse heeft voor bepaalde opleidingen. Deze mensen konden de voorbije weken al inschrijven. Zo wil cvo Kisp aan iedereen de kans geven de opleiding van zijn keuze te volgen. Vooral de opleidingen fotografie, de lerarenopleiding en bepaalde technische opleidingen (onder meer fietshersteller) kennen een enorm succes.

In Deinze geeft cvo Kisp les in de gebouwen van Sint-Vincentius en het VTI. ’s Avonds kan men bij het Kisp terecht voor opleidingen bedrijfsbeheer en dubbel boekhouden, breien, bloemschikken, fotografie, informatica, koken, talen, fantasiejuwelen en technische opleidingen. Overdag zijn er taal- en computerlessen voor senioren. Ook de opleiding ‘budgetvriendelijk koken’ kan men overdag volgen.

Cvo Kisp Deinze pakt dit jaar uit met meerdere vernieuwende opleidingen:
– Web 2.0 (Facebook, Twitter, Gmail, Google-toepassingen, Picasa, …)
– Publisher
– initiatie breien
– fantasiejuwelen
– budgetvriendelijk koken
– Engels, Frans en Spaans voor senioren
– Herstel je autokoetswerk
– Domotica
– CAD

Daarnaast maakt de opleiding bloemschikken ook de overstap van wekelijkse naar tweewekelijkse lessen. Op de nieuwe website www.kisp.be vindt men alle praktische info.

Kisp

Cvo KISP is met zijn zeven vestigingen het centrum voor volwassenenonderwijs met het meest uitgebreide aanbod in de regio Gent-Meetjesland. Jaarlijks volgen ruim 10.000 cursisten les in Aalter, Deinze, Eeklo, Gent Holstraat en Sint-Lievenspoortstraat, Mariakerke en Zelzate. Bij cvo KISP kan men de meest diverse opleidingen volgen: talen, informatica, lerarenopleiding, fotografie, bedrijfsbeheer en boekhouden, grafische, technische en paramedische opleidingen, webacademie, mode, koken en bloemschikken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...