Standbeelden van Deinze op standbeelden.be

op vrijdag 1 mei 2009 werd http://www.standbeelden.be gelanceerd, het is een website die een overzicht biedt van alle standbeelden die zich langs Belgische wegen bevinden. Ieder standbeeld wordt gelocaliseerd op een kaart. Men kan er informatie over de beelden terugvinden zodat de geschiedenis en de cultuur van de stad niet verloren gaat. Ook de beeldhouwers en de kunstenaars krijgen een plaatsje op deze site. Een overzicht kan getoond worden per kunstenaar of per regio. Je kan zelf info en foto's toevoegen.

standbeelden.be
Deinze wordt al mooi in beeld gebracht met kunstwerken van rond het Museum in Deinze, hier een overzicht van de standbeelden in Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...