Verkiezingen in Deinze – Deel 7

We vroegen aan een paar politiekers uit de regio Deinze, wie ze zijn en wat hun visie over Deinze is.
Hieronder de reactie van Michèle van Lerberge van Groen!
Verkiezingen
 _
Michèle Van LerbergeIk ben Michèle Van Lerberge, 21jaar jong. Zelf ben ik al een aantal jaar actief binnen Groen! Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen kwam ik op voor GroenRood en had daar een mooie 4de plaats. Momenteel zetel ik als raadslid in de OCMW-raad van Deinze en ben ik eerste opvolger voor de gemeenteraad.
Mijn voornaamste doelstellingen zijn wat ik mijn 3 V's noem: vernieuwing, verjonging en vergroening! Die 3 V's zou ik ook graag in Deinze doortrekken. Neem nu als concreet voorbeeld: het stationsplein. Hier komt de jeugd van Deinze massaal samen na school of in de zomer voor een terrasje te doen. Ik vind het de taak van Deinze om die infrastructuur te vernieuwen. Zorg ervoor dat het stationsplein gezellig is om te vertoeven, dat het een eilandje is voor de jongere waar ze terecht kunnen. Zorg daar voor een streepje Groen! en mijn 3 V's zie ik onmiddelijk verwezenlijkt.
Politiek moet verruimend en vernieuwend zijn en daarbij mag je zeker de innoverende kracht van jonge politica en van jonge stemmers niet onderschatten! Daarom ijver ik er steeds voor dat de jonge kiezers nadenken over hun stem en dat ze die niet zomaar vergooien!
Als burger streven we naar een mooiere toekomst en die hebben we zelf in de hand. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met Groen! voor een mooie toekomst kan zorgen, daar ga ik voor!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...