Verkiezingen in Deinze – Deel 2

We vroegen aan een paar politiekers uit de regio Deinze, wie ze zijn en wat hun visie over Deinze is.
Hieronder de reactie van Jasper Van Herzeele van SLP
Verkiezingen
 _
Jasper van HerzeelePolitiek moet over iets positiefs en vernieuwends gaan. Geen afbraakpolitiek voor mij. De grote politieke partijen met hun machtsdenken trekken mij niet aan en komen verstard over. Een kleine partij zoals de SLP die kiest voor sociale rechtvaardigheid én vrijheid kan de motor opnieuw doen aanslaan.  Door mijn engagement bij de Sociaal Liberale Partij wil ik mee helpen bouwen aan dat positief alternatief. Samen met Annick Rogist 2de opvolger en Katrien Claes 13de opvolger gaan we er helemaal voor in Deinze! Politieke interesse is iets wat voor mij heel natuurlijk kwam. In het zesde leerjaar kon ik dan ook al de bevoegdheidsverschillen tussen het federale, de gewesten en de gemeenschappen uitleggen aan de leerkracht, met de verschillende bevoegde ministers. Politiek is echt makkelijker om te begrijpen dan je zou denken, je moet er gewoon voor openstaan. Aan de universiteit werd ik actief bij L², de jongeren van SLP. Het kwam voor mij dan ook als een logische stap in mijn engagement om me kandidaat te stellen.
Als je meer wilt te weten komen over mijn voorstellen voor Deinze, neem dan eens een kijkje op: http://jaspervanherzeele.blogspot.com/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...