Verkiezingen in Deinze – Deel 6

We vroegen aan een paar politiekers uit de regio Deinze, wie ze zijn en wat hun visie over Deinze is.
Hieronder de reactie van Freija Dhondt van SPA
Verkiezingen
 _
Freija DhondtAls jonge socialiste – ik word in augustus 21 – word ik gedreven door een diepgeworteld rechtvaardigheidsgevoel.
In 2006 koos ik dan ook bewust om deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen en werd ik vanop de 8e plaats meteen verkozen. Sindsdien zetel ik in de gemeente- en politieraad. Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik op lokaal vlak al heel wat ervaring kunnen opdoen en zet ik mij elke dag keihard in voor alle mensen. Deze ervaring wil ik graag gebruiken om mijn kernpunten, kwaliteitsvol onderwijs en betaalbare kinderopvang voor iedereen, resoluut naar vooren te brengen.
 
Ik koos bewust voor sp.a omdat zij de enige partij is waarvoor alle mensen belangrijk zijn. Iedereen moet voor ons dezelfde kansen krijgen waar je bed ook staat. Het socialisme is een beweging gericht op een samenleving waarin iedereen de kans krijgt om zichzelf waar te maken. Sp.a is de enige partij die resoluut kiest voor een eerlijke samenleving, waar we allemaal iets aan hebben.
 
De sp.a geeft heel wat jongeren de kans om actief mee te werken aan hun beleid. Dit zie je duidelijk aan het aantal jongeren op de sp.a-lijsten en aan het verkiezingsprogramma. Ik kreeg de kans een steun te geven aan mijn partij door een plaats op de lijst te aanvaarden. Ik wil graag mijn ervaring die ik reeds opgedaan heb op lokaal vlak nu gebruiken op hogere niveaus. Meer informatie vind je tevens op mijn blog: www.freija.be
 
Ik ben voor:
De uitbouw van sterk onderwijs en stevige solidariteit
– Zoals kwaliteitsvol onderwijs en betaalbare kinderopvang
– Zoals het geven van kansen aan iedereen die zijn talenten wil ontplooien
– Want waar je wieg ook stond, iedereen moet dezelfde kansen krijgen!
Ik ben tegen:
Oneerlijke maatregelen waarmee rechtse partijen graag scoren
– Zoals de vlaktaks, waardoor iemand die 2.400 bruto per maand verdient, 1.000 euro belastingen méér moet betalen en iemand die 4.100 euro bruto verdient, 1.000 minder zou betalen
– Zoals de afschaffing van vakbonden. Wie zal u als werknemer verdedigen of ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt?
 
Uw sociale zekerheid en bescherming staan op het spel.
Kies voor sp.a. Nu zeker!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...