Verkiezingen in Deinze – Deel 5

We vroegen aan een paar politiekers uit de regio Deinze, wie ze zijn en wat hun visie over Deinze is.
Hieronder de reactie van Sabine Vermeulen van N-VA
Verkiezingen
 _
Sabine VermeulenUw LIJSTDUWER OPVOLGERS op de N-VA lijst Oost-Vlaanderen is Sabine Vermeulen uit Deinze. Sabine is een 38-jarige en fervente aanhangster van de leefbare en inclusieve republiek Vlaanderen. Ze duwt de Vlaamse lijst, omdat ze wil bijdragen aan de echte Vlaamse waarden. Elke Vlaming streeft naar eerlijkheid, duidelijkheid en menselijkheid. En dat is waar N-VA voor staat en helemaal Sabine. Dynamiek zonder leugens en een verzoende samenwerking zijn haar streefpunten.
Sabine is op veel vlakken actief: zowel Vlaams (partijraadslid, bestuurslid arrondissement Gent-Eeklo en van afdeling Leieland), politiek (OCMW-raadslid) cultureel (secretaris Cultuurraad), economisch en sociaal (werkzaam als kaderlid in een beschutte werkplaats).

Aanzwengelen van de lokale economie, gekoppeld aan een degelijke mobiliteit zijn zeer belangrijke aandachtspunten voor Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...