Feest op het plein laat terug van zich horen in Bachte.

In het weekend van vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september is Bachte (Deinze) terug in de ban van Feest op het plein, op en rond het pleintje aan de kerk zal het terug bruisen van de activiteiten.
Er zijn verschillende blikvangers oa. de kinder- en knuffeldierwijding door Pastoor Standaert, de verklede parochianenkoers, een eerbetoon aan Jan Filliers, Cocktailwedstrijd “Memorial Jan Filliers” en zoveel meer. Hun uitgebreid programma kan je nalezen op hun webstek www.feestophetplein.be
Ook klassieke muziek komt aan bod, 2 muzikanten met wereldfaam (cello en piano) geven een uniek concert in de kerk in Bachte, plaatsen zijn echter beperkt dus vlug zijn is de boodschap.
De vzw Feest op het plein is ontstaan met als doel iets te doen voor Bachte en de inwoners van Bachte. De eerste activiteit was er al in 1997, van in het begin waren de lokale verenigingen en de plaatselijke horeca enthousiast over het initiatief en waren ze ook bereid te helpen.

Hieronder een sfeerbeeld van de parochianenkoers

Foto: feestophetplein.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...