Wereldrecord in Deinze?

Op zondag 6 september wordt in Deinze een wereldrecordpoging ondernomen. De leiding van KSA Deinze probeert samen met de oud-leiding en sympathisanten het grootste doolhof te bouwen met 20.000 CocaCola-bakken op de parking van de Brielpoort te Deinze.

Dit evenement is eveneens de startdag van het nieuwe jaar voor KSA Deinze. Op de wereldrecordpoging worden de bezoekers verwend op tal van animaties en kan er een natje en een droogje genuttigd worden. Er is ook de mogelijkheid om kinderen in te schrijven bij de KSA te Deinze.
KSA Deinze nodigd alle inwoners van Deinze en omstreken uit om dit evenement bij te wonen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...