Kisp boekt succes in Deinze

Momenteel zijn er 794 cursisten ingeschreven in Deinze. Vorig jaar waren dat er op dit moment nog maar 655. Dat is een stijging met 21%. Deze week zijn niet minder dan 200 mensen zich komen inschrijven.
De grootste stijging zit bij de modules fotografie, dat traject werd verder uitgebouwd in Deinze. Men kan nu meer modules fotografie volgen in Deinze dan vroeger. Bestaande cursussen hoeven dus minder snel naar Mariakerke voor vervolgcursussen.
Er zijn ook meer inschrijvingen voor informatica-cursussen en voor talen, voor talen is het wel zo dat het handboek gratis  gegeven wordt als men zich inschrijft voor 23 augustus. Bijgevolg hebben meer mensen zich vroeg ingeschreven. Er is ook een stijging van de inschrijvingen voor technische opleidingen, dit komt omdat het aanbod technische opleidingen is uitgebreid. Voor bedrijfsbeheer is er een status quo.
Meer info op www.kisp.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...