GOUD en BRONS voor Sportac Deinze te Rusland

De schitterende prestaties van de World Cup zinderen nog na en een nieuwe World Cup wedstrijd stond op het programma. De topsportteams namen afgelopen weekend deel aan de Wolrd Cup in Novgorod (Rusland). Sportac behaalde GOUD en BRONS.
Het gemengd paar Julie Van Gelder en Menno Vanderghote (Wild Gym – Sportac Deinze) won na een spannende competitie het goud. Zilver en brons ging naar Rusland.
De gouden medaillewinnaars van de World Games Florence Henrist en Tatjana De Vos (Sportac Deinze) maakten enkele kleine foutjes maar konden toch nog het brons veilig stellen. Wit-Rusland en Kazakstan haalden het goud en het zilver.
Voorbereiding op EK te Portugal:
De topsportteams bereiden zich de komende weken verder voor op het EK dat plaatsvindt van 28 september tot 5 oktober in Vila do Conde in Portugal.
Niet alleen de topsportteams komen in actie. Bij de junioren zijn er 2 Sportac-teams die hun beste beentje zullen voorzetten. Het duo-team Iris Snel en Maité Everaert en het trio team Laura-Emirode Rasemont, Marlies Hoornaert en Laura Van Torhout behaalden afgelopen weekend hun definitieve deelnameticket voor het jongeren EK in Vila do Conde. Hun wedstrijd vindt plaats tussen 24 en 28 september.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...