Oost Vlaams rockconcours te gast in Deinze

De twee jaarlijkse wedstrijd voor Oost-Vlaamse muziekgroepen “Oost Vlaams Rockconcours” organiseert dit jaar een preselectie op 25 september in Brieljant te Deinze. In totaal doen 48 groepen mee aan de wedstrijd en strijden voor de 4 finale plaatsen op 28 november in de Gentse Vooruit. Deze wedstrijd is niet onbekend in de jeugdhuizen en is meestal een springplank naar verder succes, de organisatie is in handen van 12 jeugdhuizen, het provinciebestuur en Toursupport. Bekende voorganger die meededen aan deze wedstrijd zijn oa. Sioen en Absynthe Minded.

Verdere info is te vinden op de site www.ovrc.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...