tweede kerstconcert van Puella met Erik en Sanne in Petegem-aan-de-Leie

Na een succesvolle eerste poging, heeft Puella de “organisatiemicrobe” te pakken en nodigt ze opnieuw Erik Van Neygen en Sanne uit voor een kerstconcert in één van de deelgemeenten van Deinze. Dit keer is Petegem aan de beurt, waar de moderne Sint-Pauluskerk een uitgelezen locatie is waar iedere bezoeker optimaal van het concert zal kunnen genieten!

Op zaterdag 19 december 2009 kan je een uniek snuifje kerstsfeer komen proeven dankzij de tweede organisatie van Puella. Net zoals vorig jaar in Astene, nodigde zij immers volgende artiesten voor u uit:

• Erik Van Neygen en Sanne: het onafscheidelijke duo, bekend van onder meer “Veel te mooi”, “Aan mijn darling” en “Wat je diep treft”, die in dit kerstconcert nieuw werk combineren met de grootste hits en enkele liedjes die typisch zijn voor de tijd van het jaar

• Soul Spirit: vijf mannen van bij ons die een blanke versie van de typische gospelliederen en muziek met Amerikaanse roots brengen – de knipoog krijg je er gratis bij

• twee muzikanten uit het zigeunerorkest van Roma Luca: een violist en accordeonist die “op het gevoel” spelen en zowaar steeds de juiste snaar raken, ook die van uw hart!

Alle informatie over dit concert vind je op www.puella.be. Tickets kan je daar ook online bestellen. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn genummerd en hoewel de moderne Sint-Pauluskerk vanop elke stoel een mooi perspectief biedt en er met 550 stoelen een pak meer gegadigden mee kunnen genieten dan vorig jaar, willen we u toch ook waarschuwen dat ze vorig jaar diverse mensen hebben moeten weigeren omdat alles volzet was!

Afspraak op 19/12 in Petegem-aan-de-Leie. Voor amper 17,50 euro per persoon kan je het toch niet laten om een fijn avondje uit te beleven?!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...