Veegactie in Deinze

De “2de grandiose fotowedstrijd” van de Kortrijkstraat is bijna op zijn einde en de “Dekenij Kortrijkstraat” start alweer met een nieuw intiatief, het wordt een ludieke actie waarbij gans de Kortrijkstraat zal geveegd worden. Op zondag 20 september hebben ze in samenwerking met Stad Deinze, het initiatief genomen om de Kortrijkstraat van 13 uur tot 17 uur verkeersvrij te houden, dit in het kader van een “autoloze zondag”. Er wordt dan namelijk een veegactie georganiseerd. De leden handelaars en bewoners van de Kortrijkstraat en Deinze worden om 13u30 uitgenodigd om mee te doen aan deze actie.
Gewoon gezellig samen zijn want blijkbaar was daar nood aan toen de “Dekenij Kortrijkstraat” van start ging.
Na de “veeg-actie” wordt elke deelnemer op het einde van de straat, ter hoogte van de Liefkemeirestraat, ontvangen aan een tentje waar men gratis kan genieten van 1 jenever, 1 frisdrank en 1 broodje met beleg.
Een gelegenheid om eens lekker te blijven hangen en kennis te maken met elkaar.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...