Cultuurshok Deinze

Cultuurschok vzw pakt op 2, 3 en 4 oktober terug uit met “Zijspoor”. Deze driedaagse in samenwerking met NMBS Holding en Infrabel wordt een heus stadsfestival in het station van Deinze.(www.zijspoor.be)
Het stationsgebouw van Deinze wordt op 3 oktober omgetoverd tot een ware party-temple. U geniet van heerlijke champagne en cocktails in het unieke decor van de lokettenzaal. Led-schermen, lounge-lusters en uitgelichte kunstwerken zorgen voor een bijzondere fuifsensatie. Met Frères Deluxe, Swinging Fields en Low P mag u zich aan een brede, eclectische sound verwachten met r&b, disco en pop in de hoofdrol. Om veiligheidsredenen blijft het publiek beperkt tot 400 mensen. Mis deze enige kans niet en reserveer alvast je ticket online op www.garedenuit.be !

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...