Scouts- en gidsenbal – Trancefusion te Deinze

Op 17 oktober 2009 vindt het 44ste scouts-en gidsenbal en de 12de editie van Trancefusion plaats.
Het scouts-en gidsenbal is niet zomaar een bal. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een mega-event met meer dan 7000 bezoekers. In verschillende zalen is er voor elk wat wils: de Brielpoort biedt een exclusieve dance-affiche, de grote tent zorgt voor 1300 m² fuifplezier en last but not least is er een exclusief VIP-evenement met diner en lounge-atmosphere.
Onze ambitie is om te blijven groeien. Daarom trekken we dit jaar opnieuw top-DJ’s aan: Ida Engberg en Dave Spoon geven de affiche een internationale touch.
Trancefusion

Trancefusion, één en al belevenis op zich. Dreunende beats en flitsende lighteffects, nationale en internationale dj’s, in een setting die tot de verbeelding spreekt. Trancefusion legde reeds een hele weg af om tot het evenement te komen waar het nu voor staat. De eerste editie dateert al van 44 jaar geleden, toen enkele oud-scouts de handen in elkaar sloegen om het eerste Scoutsbal te organiseren. Toen vonden maar liefst 486 bezoekers hun weg naar feestzaal D’Hulhaege.
Drie jaar later verhuisde het Scoutsbal naar VTI Deinze waar men meer dan 1000 feestgangers verwelkomde. Jaar na jaar bleef het Scoutsbal een succes. In 1985 werd voor het eerst gewerkt met 2 zalen en overschreed men de kaap van 2000 bezoekers. Gezien het stijgende bezoekersaantal werd de Brielpoort gekozen als geschikte locatie met mogelijkheid om ook extra grote tenten op te slaan.
Doorheen de jaren zoekt het Feestcomité steeds naar nieuwe formules voor elk doelpubliek. In 1998 werd een volledig nieuw concept uitgewerkt: Trancefusion. Al 12 jaar lang staat Trancefusion aan de top. Sinds het overdonderende succes van de eerste editie blijft het bezoekersaantal elk jaar opnieuw stijgen. Meer dan 6000 feestgangers vinden ondertussen de weg naar de Brielpoort in Deinze. In 2008 werd de eerste internationale DJ aan de affiche toegevoegd: Green Velvet. Hij zorgde voor een fantastische feestnacht. Ook dit jaar blijft Trancefusion een evenement waar iedereen zijn of haar fusion kan vinden. Trancefusion…AND YOU?
{youtube}s-huuB1X08k{/youtube}

“Trancefusion is entering the INDUSTRIAL SPACE.”
Na thema’s als ‘Geometric World’, ‘Winter-Wonderland’ & ‘Waterworld’ pakt Trancefusion dit jaar uit met ‘Industrial-Space’. Een thema dat je in alle zalen terug zal vinden in een spectaculaire decoratie. Trancefusion heeft elke bezoeker enkel het beste te bieden.

De Brielpoort, Hall 1 staat voor progressive, trance, house en dance music. Top dj’s verwennen de gasten tot in de vroege uurtjes. In 2008 beleefden vele jongeren een ware climax met de internationale Top dj Green Velvet. Een pure ervaring en slechts het startschot van nog vele hoogtepunten de komende jaren.

Ook naast de Brielpoort heeft Trancefusion zijn tenten opgeslaan.
Hall 2 een heuse danstent, verwelkomt iedereen met dance, pop, rock, rnb, en partymuziek. Een plaats waar elke feestvierder zijn gading kan vinden.

De VIP-tent tenslotte, Hall 3 worden opnieuw meer dan 1000 ouders, oud-scouts, sponsors en sympathisanten ontvangen die kunnen genieten van eten en drinken in een ontspannen lounge-sfeer. Ervaren is het sleutelwoord, een overdonderende sfeer en een fantastische decoratie laten je Trancefusion volledig beleven.

Een crew van meer dan 250 medewerkers zorgt ervoor dat elke fuifganger het beste uit Trancefusion kan halen. Trancefusion heeft vele troeven in handen om haar positie als grootste fuif in Deinze en omstreken te handhaven. Dat is waar we voor staan, jongeren van Deinze en ver daarbuiten uitnodigen voor een fantastische nacht waarover nog lang nagepraat wordt. Trancefusion is een plaats waar iedereen zijn of haar fusion kan vinden. Trancefusion…ARE YOU?

Voorverkoop 8 euro – Kassa 10 euro (beperkt aantal kaarten verkrijgbaar)
Meer info zie www.trancefusion.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...