Deinze verwelkomt Sinterklaas op 21 november.

Op zaterdag 21 november worden Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten opnieuw in Deinze verwelkomd. De organisatie van het ganse gebeuren ligt in handen van de Jeugddienst Deinze. Sinterklaas wordt verwacht met de boot aan de Leiedam ter hoogte van de OLV Kerk omstreeks 14 uur. De goede Sint rekent op een massale opkomst van kinderen, groot en klein, vergezeld van hun ouders en familie. De Burgemeester en het College zullen samen met vele kinderen en hun ouders Sinterklaas hartelijk verwelkomen. Daarna zal Hij zich via de Markt naar de Brielpoort begeven om de Sinterklaasshow bij te wonen.

Voor de tweede maal op rij worden Sinterklaas en zijn gevolg verwelkomd in de Brielpoort. Zin in een Sinterklaasshow vol magie, dans, levende dieren en verrassingen? Kom dan genieten samen met de zwarte Pieten en de superpopulaire Sinterklaas. Deze krijg je maar één keer per jaar te zien! Verras uw kinderen of kleinkinderen, uw neefje(s) of nichtje(s) met deze spetterende show gebracht door Animix. Voor iedere kind is een geschenkje voorzien. De deuren van de Brielpoort gaan open om 14.15 uur en de show begint om 15u. Er is drankgelegenheid voorzien. Dit alles wordt u gratis aangeboden door het stadsbestuur.

Info bij Sofie De Wilde van de Jeugddienst, Mouterijdreef 22, 9800 Deinze: 09/381 68 50 (nieuw nummer!) of [email protected]

Guido Van Peeterssen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...