Sportac Deinze in de prijzen in Tsjechië

Op zaterdag 14 november namen negen Vlaamse topsportjongeren deel aan het internationaal tornooi Artistieke Gymnastiek ‘Jan Gajdos Memorial’ in Brno (Tsjechië). Het team met Jonathan Vrolix, Dries Feremans, Aaron Blomme en Luk Van den Keybus wonnen overtuigd  het GOUD met 220,65 punten. Tibo Van Speybroeck (Sportac 86 Deinze) behaalde samen met Simon Vanheuckelom, Matthew Verstraete en Wies Verstraete per ploeg de BRONZEN medaille met 208,70 punten. Een verdienstelijke prestatie voor deze jongens die optornden tegen teams uit Oostenrijk, Tsjechië, Roemenië en Slovenië.

Individueel won Jonathan Vrolix (Olympia Houthalen) ZILVER, het BRONS ging naar Dries Feremans (Blauwput Omnisport). Tibo Van Speybroeck haalde een verdienstelijke 6e plaats met 70.250 punten. Hier namen 44 jongens aan deel.

Sinds dit sportseizoen maakt ook artistieke gymnastiek heren deel uit van Sportac 86 Deinze. De artistieke gymnastiek heren afdeling bestaat uit een 20 tal gymnasten, waarvan 10 tal dit jaar deelnemen aan competitie. Deze jongens staan onder leiding van Maartkin Demuynck en Nils Van Herrewege. 2 gymnasten zijn actief op de topsportschool te Gent: Tibo Van Speybroeck (°96) en Florian Landuyt (°96). Zij trainen 28 u/week.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...