Zaterdag 12 december Kerstmarkt in Deinze

Als het koude front wat dichter komt en de weergoden welgezind zijn zal het een leuke kerstmarkt worden in Deinze. Deze begint om 13u en de lichtjes zullen gedoofd worden rond 21u. ±50 kraampjes worden geplaatst op de markt, de lokale handelaars en handelaars uit de regio zullen hun geschenkideetjes of proevertjes aan de man brengen. De kerstmarkt wordt opgesmukt met kerstversiering en verschillende vuurmandjes. De kerstmarkt wordt ook muzikaal opgeluisterd en voor de kinderen is er een koets die hen gratis een ritje rond de kerstmarkt kado doet, kerstmannen delen kadootjes uit. (kindermolen ritje, oliebollen, …)

Voor een alternatieve kerstmarkt kan je afzakken naar de Volkskring.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...