Deinzenaar Bart De Mol op missie naar congo

Een jaartje geleden hadden we een artikel geplaatst van Bart De Mol (lees hier). Bart zat toen 4 maanden in Libanon op missie. zijn opdracht was daar samen met zijn detachement de Libaneese bevolking medische verzorging te geven alsook het ontmijnen van landbouwgronden.

Op 19 januari vertrekt Bart terug op missie, dit maal voor een 14-daagse missie naar Congo, daar zal hij als medische steun meehelpen om legermateriaal van Kinshasa (Brazzaville) naar Boma te brengen. Dit materiaal wordt dan terug via schip naar België getransporteerd.

Na deze missie zal Bart zich stationeren in de basis van Koksijde. Daar zal hij de opleiding Medic op de Seaking helikopter volgen.

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...