Sportac 86 Deinze zet het jaar in met organisatie van 2 events.

17 januari: Clubkampioenschap

Op zondag 17 januari gaat het jaarlijks clubkampioenschap van Sportac86 door in de turnhal van sportcomplex Palaestra. Alle competitiegymnasten en skippers presenteren voor eigen publiek hun wedstrijdoefening. In september startte de club met een nieuwe competitie afdeling: Aritistiek Gymnastiek Heren. We zien deze gymnasten aan het werk, samen met de vaste waarden tumbling, acrogym en rope skipping. Helaas is de trampoline afdeling niet aanwezig. De drukke wedstrijdagenda in januari laat deze extra wedstrijd niet toe. Wil je toch deze gymnasten aan het werk zien, kan je terecht op het Oost Vlaams kampioenschap op 23 en 24 januari Clubkampioenschap start om 9u30, vermoedelijk einde 13u30.

 

23 en 24 januari: Oost Vlaams kampioenschap Trampoline en Tumbling.

Tijdens dit weekend staat Sportac in voor de organisatie van het oost-Vlaams kampioenschap trampoline en tumbling. 800 tal gymnasten uit gans Vlaanderen zakken af naar Deinze. Deze provinciale wedstrijd is een selectieronde voor deelname aan de Vlaamse kampioenschappen.

Zaterdag 23 januari: 8u30 tot 22u – Zondag 24 januari: 8u tot 19u

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...