Deinzeblogt komt aan bod in maartnummer Plusmagazine

Het blad Plusmagazine is een maandelijks ‘general interest’ magazine uitgegeven door Roularta. Ooit heette het blad Onze Tijd, maar die titel beantwoordde niet meer aan de behoeften van de huidige generatie +50. De oplage bedraagt ca. 134.000 in ons land voor de Nederlandstalige/Franstalige versie samen. Er werd de laatste jaren ook gesleuteld aan de website www.plusmagazine.be om die te laten uitgroeien tot de website bij uitstek voor ‘jongeren van boven de 50’.

In het maartnummer dat nu al in de rekken ligt, schreef redacteur Ludo Hugaerts een artikel over bloggen. Hij geeft een aantal tips, ondermeer om een blog te starten en om die bekender te maken. Daarnaast laat hij een paar bloggers aan het woord, waaronder ook Stefaan De Groote van Deinzebloggen.

http://www.bloggen.be/deinze/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...