Ook te Puurs was Sportac86 Deinze niet te kloppen

Onderstaande tekst kregen we door van de voorzitter van Sportac86 Deinze

“Afgelopen weekend namen wij deel samen met onze topsporters aan de Provinciale Voorronde van Antwerpen te Puurs. Een moment om ons nog eens te meten met onze collega’s  en  het bekomen van wat meer wedstrijdervaring voor sommigen.

Voor het A-niveau verkregen wij volgende uitslagen:

Voor de Beloften Meisjes Trio waren het Hanne Vanden Berghe, Jinte Garré en De Ketelaere Jade die van start gingen met de eerste plaats in de open competitie, zijnde de competitie uitslag voor alle Vlaamse provincies.

Bij de Beloften Gemengd Paar haalden Tjade Catteeuw en Frauke Careelmont eveneens de eerste plaats.

Juniores Dames Paar werd op de eerste plaats aangevoerd met Tamara De Vos en Pauline Devos gevolgd op de 2de plaats door Nikki Snel en Eline De Smedt (MBK Gym), de derde plaats ging naar Fien Wauters en Maite Everaert.

Een podium vol sportac-ers is steeds mooi, vandaar dat wij dit nogmaals overdeden bij Juniores Dames Trio. Op de eerste plaats hadden we Marlies Hoornaert, Iris Snel en Laura Van Torhaut. Op de tweede plaats Emelien Van Der Veken, Ellen Van Overberghe en Camille Van Betsbrugge. Op de derde plaats eindigden Esther De Bruyne, Laura-Emirode Rasemont en Laure De Pryck.

Bij de Juniores Gemengd Paar kwam Roosen Thomas en Riemslagh Jana van OTM op de eerste plaats. Nicolas Vleeshouwers en Jenka Wittevrongel (altis Eeklo) kwamen op de tweede plaats. Zij hadden echter maar één oefening uitgevoerd.

Bij de Seniores Dames Paar ging de eerste plaats naar Tatjana De Vos en Florence Henrist. De act die ze brachten was wereldklasse.

Bij de Seniores Gemengd Paar hadden wij op de eerste plaats met één punt meer Menno Vanderghote en Van Gelder Julie (wild Gym), fenomenaal.

Bij de I 1 Duo’s ging het iets moeilijker. Gilles Van Betsbrugge en Rieke Careelmont behaalden de tweede plaats. Joyce  De Craecker en Mathilde Bruynooghe eindigden op de negende plaats.

I 2 Duo’s : Irma Merckx en Laura De Rocker behaalden een vierde plaats. Op de zesde plaats kregen we Andréa Fascicco en Kilian Goffaux.

Tenslote bij de I  groepen namen Marie Quatart, Sarah Van Praet en Axelle Inghels de eerste plaats gevolgd op de tweede plaats door Lore Vanden Berghe, Bieke De Keyzer en Zara Maesele.

Het was een mooie wedstrijd en onze gymnasten hebben prachtige scores neergezet. Wij wensen hen en hun trainers een dikke proficiat.

 

Didier Dejaeghere, Voorzitter Sportac86″

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...