GreenHouse Deinze houdt Open Jobdag

Dienstenchequesbedrijf GreenHouse organiseert op zaterdag 27 februari een Open Jobdag in haar kantoor in Deinze. Met dit initiatief hoopt het bedrijf enkele tientallen vacatures in de Oost-vlaamse Leiestreek te kunnen invullen. De job bestaat uit huishoudhulp bij particuliere gezinnen. Het gaat om vaste arbeidscontracten met werk in eigen regio, deeltijds of voltijds. GreenHouse is het grootste private dienstenchequesbedrijf van België en heeft momenteel 1350 personeelsleden en een kantorennetwerk in heel Vlaanderen. De onderneming heeft zeven jaar ervaring met dienstencheques en heeft een goede reputatie opgebouwd als betrouwbare en correcte werkgever.

Sinds de opening van het kantoor in Deinze neemt ook daar de vraag naar huishoudhulp snel toe. Dossierbeheerder Dione Vandevenne: “Vooraleer we iemand een vast arbeidscontract aanbieden, bekijken we samen met de kandidaat rustig welke troeven hij of zij in huis heeft. Ik hoef je niet uit te leggen waarom we motivatie, eerlijkheid en discretie minstens even belangrijk vinden als de louter technische vaardigheden van de kandidaat. Wie in dienst treedt, krijgt een volwaardig contract van onbepaalde duur, voltijds of deeltijds”.

Open Jobdag zaterdag 27 februari van 10 uur tot 17 uur
Markt 12, 9800 Deinze. Bel gratis 0800/120 30
www.greenhouse-vlaanderen.be

Tekst: Guido Van Peeterssen – belg.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...