Sportcomité Astene start nieuw seizoen

Op zaterdag 27 februari opent het Belgische wielerseizoen met de Omloop Het Nieuwsblad. Ook voor de 70 wielertoeristen van vzw Sportcomité Astene begint het zomerfietsseizoen 2010.

Zo wordt op zondagochtend 28 februari om 9u00 opnieuw verzamelen geblazen met de koersfiets aan lokaal café de Wachtzaal voor een eerste trip van 55 km langs vlakke landelijke wegen. Na de rit wordt het seizoen officieel geopend met een welkomstdrink voor alle meefietsende leden in café de Wachtzaal.

Dit seizoen wordt meteen ook het laatste seizoen in de huidige wieleruitrusting want een aantal sponsorcontracten vervallen eind dit jaar. Het Bestuur is ondertussen bijna rond met het afsluiten én/of vernieuwen van sponsorovereenkomsten én met het ontwerpen van een nieuwe designvolle clubuitrusting. Geïnteresseerde wielertoeristen kunnen steeds vrijblijvend

eens met de groep meefietsen (info op de website van de club) of contact opnemen met het clubsecretariaat ([email protected] of op 0495/20.69.09)

Ondertussen wordt ook de laatste hand gelegd aan de volgende eigen VTT-organisatie van zaterdag 10 april. Dan gaat in Astene de mountainbiketocht “In en Om de Leiestreek” door met start en aankomst in zaal Ten Hove. Vorig jaar mocht vzw Sportcomité Astene, tevens organisator van de grootste mountainbiketocht in Vlaanderen op 2de Kerstdag, ruim 850 deelnemers

verwelkomen. Meer info vindt u op www.sportcomite-astene.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...